cursus thuisautomatisering met home assistant

Via dit formulier kun je de cursus Thuisautomatisering met Home Assistant afrekenen en toevoegen aan je account.

Maak een account en start met leren!

Via dit formulier kun je betalen en automatisch een account aanmaken voor toegang tot de cursus. Daarna heb je direct toegang met het e-mailadres en het wachtwoord dat je hier opgeeft. Heb je al een account? Log dan in zodat de cursus aan je bestaande account wordt toegevoegd.

Na betaling krijg ik direct toegang tot de online cursus. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid. Ik zie af van het herroepingsrecht en stem in met directe levering van de cursus. Annuleren of ruilen van de cursus is dus niet mogelijk. Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief zodat ik op de hoogte blijf van het cursusaanbod. Betaal
Subtotaal TotaalTotal Due Today

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van onze huidige en toekomstige cursussen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.