ONZE CURSUSSEN

Hier zie je ons huidige cursusaanbod. Binnenkort worden nog meer cursussen toegevoegd!

Over onze cursussen

Op deze pagina zie je ons huidige cursusaanbod. Heb je vragen over deze cursussen? Op de pagina Contact vind je enkele vaak gestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op via het formulier op diezelfde pagina.

Automatiseer je huis: brengt comfort én bespaart energie

€89,95 | Thuisautomatisering met Home Assistant

Home Assistant is één van de populairste en compleetste toepassingen voor thuisautomatisering. Met de software kun je al je slimme apparaten in huis eenvoudig bedienen, maar ook praktische automatiseringen maken of zicht houden op het energieverbruik in huis of van individuele apparaten. In deze uitgebreide cursus leer je alles over het installeren en gebruik van de software. Ook het maken van automatiseringen komt aan bod met talloze voorbeelden. Daarnaast laten we zien hoe je energie kunt besparen.

Bouw een alles-in-één virtualisatieplatform

€69,95 | Thuisserver met Proxmox VE en Docker

Het virtualisatieplatform Proxmox VE kan het beheer van één of meerdere servers enorm vereenvoudigen. Zo kun je bijvoorbeeld een lichtgewicht Linux-container maken met Debian of Ubuntu, maar ook een volledige installatie van onder andere Windows of macOS uitvoeren in een virtuele machine. Je kunt Proxmox VE ook eenvoudig uitbreiden om met Docker-containers te werken. Dan heb je een zeer compleet virtualisatieplatform. De software en alle mogelijkheden voor virtualisatie komen uitgebreid aan bod in deze omvangrijke cursus.

Benader al je netwerktoepassingen op afstand

€19,95 | Cloudflare-tunnel voor je netwerk

Wil je op afstand veilig toegang tot de toepassingen die op je netwerk draaien? In deze cursus leer je in detail hoe je dat voor elkaar krijgt met een Cloudflare-tunnel. We gaan een domein registreren, een tunnel maken, de software installeren en verschillende netwerktoepassingen toevoegen. Tevens leer je hoe je de toegang extra kunt afschermen met de mogelijkheden die Cloudflare daarvoor biedt. Zo kun je alleen bezoekers toegang geven met een specifiek e-mailadres of uit bepaalde landen.

Binnenkort meer cursussen!

We werken aan nieuwe cursussen die vanaf januari 2024 beschikbaar zullen komen.
Heb je vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van onze huidige en toekomstige cursussen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.